Назад до Кучета

Стопанин се отблагодарява на умиращото си куче за предаността, като го води на последно пътешествие

В продължение на 7 седмици Томас Родригес обикаля САЩ заедно със своето куче Пох. През 1999 година Томас осиновява Пох от приют, когато кученцето е само на 8 седмици.

Той е вече в силно напреднала възраст и след редица медицински изследвания, направени в началото на годината Томас разбира, че на Пох не му остава още много време живот.

Затова стопанинът решава да направи един последен подарък на своя верен приятел – пътешествие из страната.

Двамата посещават над 35 града и изминават повече от 12 000 мили. А най - щастливият момент за Пох е, когато за първи път си потопява лапите в Тихия океан!

Пох се наслаждава на всяка минута от пътешествието, тъй като през цялото време Томас се грижи за това на него да му е възможно най - удобно. Той обаче забелязва и една нова енергия в животното.

Томас признава, че организира това пътешествие, за да се отблагодари на Пох за дългите години преданост и безкрайното щастие, с което го е дарявал през цялото това време ...

Да разгледаме заедно някои от най - интересните моменти от тяхното приключение!

Рейтинг:
3.9/5 на базата на 7 оценки
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

2. Severina
Нямам думи, обожавам кучетата , аз също имам,, куче,, в кавички аз не го приемам.като куче а като мое дете , бих постъпила по същия начин ...браво..радвам се че има такива хора на този свят , за съжаление тези мили създания и истински приятели на хората живеят толкова кратко и когато дойде техният край , то и ние умираме с тях .Аз не знам. .И не искам да знам.как бих преживяла това да загубя моето космато красиво умно единствено създание.Нямам думи..незнам
1. Сара
Оооооо, колко мило!!! :)
Виж още отзиви
Коментирай
loading...