Назад до Тайска котка

Тайска котка

Характер и поведение на Тайска котка

Отглеждане на Тайска коткаКак се отглежда Тайска коткаСмята се, че това са едни от най - съобразителните и високи по интелект породи котки. Притежават голяма активност и са страшно любопитни.

Подобно на съвременните Сиамки те също страшно силно се привързват към своите стопани и ги чакат с нетърпение вечер, когато се прибират.

Вместо лай и въртене на опашка, както е при кучетата, Тайските котки показват своята добронамереност със силно мяукане и отъркване в стопанина си. Могат да правят това дори когато просто искат внимание, а не за нещо конкретно.

Тези котки не обичат самотата и не понасят да стоят сами у дома. Обичат да бъдат сред своите стопани или с друга котка от същата порода.

Рейтинг:
2.0/5 на базата на 1 оценка
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

8. Нери
Страхотни животни, аз също имах почина на 14год. от старост, целият ми съзнателен живот мина с нея, много добър приятел, винаги усещаше когато не се чувствах добре.. идваше и лягаше на гърдите ми.
7.
някой знае ли от къде мога да си намеря такава котка
6. Александрина
За мен това са съвършени същества! Пораснах с женска тайка, която си отиде от старост. От 3 години имам момченце, пак тайче, което обожавам . Прелестни животни. Предпочитана компания за мен.
5. Никол17
Сладурка
4. д-р БауБау
До 3. РЕНЕТА - ако желаете може да стане част от семейството на баубау :) http://www.baubau.bg/%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%BE/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%B8%D0%BC%D1%86%D0%B8/%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D0%B0%D0%B2%D0%B8
3. РЕНЕТА
СТРАХОТНИ КОТКИ СА. ИМАХМЕ ЕДНА, КОЯТО ПОЧИНА НА 19 Г И СЕГА ИМАМЕ ВТОРА НА 1.6 Г. МНОГО ИНТЕЛИГЕНТИН И УМНИ ЖИВОТНИ
2. Мая
Имаме в къщи такъв супер сладур, малко е по-дебел, но е уникален по характер и поведение!
1. Капка Цокова
имах такава котка (която ми убиха зли хора). тя е императрицата на котките, самото съвършенство, безкористно ме обичаше и страдаше с мен когато бях болна; безкомпромисно разпознаваше и ненавиждаше лошите хора. никое друго коте не можа да запълни празнотата в душата ми:(
Виж още отзиви
Коментирай
loading...