Назад до У нас

Влязохме в новините по цял свят заради синьо-зелена бездомна котка от Варна

От известно време погледите на хората в морската ни столица биват привлечени от един необичаен обитател на градските улици.

Става дума за бездомна котка, но не каква да е, а с уникален цвят на козината, който няма как да бъде даден от майката природа, а именно синьо-зелен!

Изумрудената котка от Варна вече е популярна не само у нас, но и в целия свят. Това стана, след като авторитетната медия Daily Mail публикува на страниците си статия, посветена на уникалното животно.

За причината, поради която котката е в този цвят, световното издание изтъква две версии.

Според едната става дума за проява на насилие над нея. Съществува вариант тя да е била уловена и насилствено боядисана от местни младежи.

Другата версия е, че котката сама се е потопила в боя от някакъв строеж.

Daily Mail пише също, че природозащитниците във Варна са възмутени от случилото се с беззащитното животно и призовават за наказване на виновните за този инцидент.

Междувременно се съобщава и за втори случай на зелено боядисано коте.

Рейтинг:
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

7. Разпутин
Всички "природозащитници" от Варна са дебилно тъпи субекти.
6. Герец
ето и видео :) https://www.youtube.com/watch?v=FaXEl3sM7e4
5. Виолета Костадинова
Не ми стана ясно защо е тази тайнственост.Няма ли във Варна ветеринар който да даде становище по случая или така е по интересно?
4.
а може и в някой сладкарски цех да е било там боята е безвредна и си е похапнало някой сладкиш
3. Мона Лиза
Никой не може да каже защо котето е оцветено и дали насилствено,а най-вероятно е така...ако е случаен инцидент то би се оцветило частично,а не по този цялостен начин...
2. kotio
osven s prostotii kak da se prochuem.kotaka e hubav i nahranen
1. Not a reader
А случано да си направихте труда да прочетете цялата статия? Няма друга версия, котката спи в гараж с разпръсната боя по пода..
Виж още отзиви
Коментирай
loading...