Назад до По света

Бездомно куче спаси новородено бебе, изхвърлено в кофа за боклук

Снимката на улично куче, захапало току-що родено бебе, разтърси хиляди интернет потребители по света.

Всъщност разтърсващото в случая са изводите, които си правим при вида на тази гледка и болезнените въпроси, които си задаваме.

Какъв облик придобива думата човечност? Нормално ли е подобно нещо да се случва в 21-ви век? Какви хора са родителите, постъпили така със собственото си дете? Това ли е света, в който искаме да отраснат и нашите деца?

Ровейки за храна в кофата за боклук, това бездомно куче (само по себе си някога изхвърлено на улицата) се натъква на нещо различно.

И тук се случва изумителното ... То надушва живото бебе, хваща го с устата си и го занася не къде да е, а при хората.

Кучето се приближава до най - близката къща, оставя новороденото на верандата и започва да лае, отчаяно търсещо вниманието на живеещите там. Те го виждат и по най - бързия начин се обаждат на Спешна помощ.

Сега животът на детето е вън от опасност благодарение на неговия четирикрак спасител!

Рейтинг:
4.4/5 на базата на 73 оценки
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

Бастет
А кво е станало с умното куче?Да него няма ли щастлив край?
ПРАТЕТЕ КЛИПА НА БОГАТИТЕ,КОИТО ИСКАТ ДА РЕДУЦИРАТ НАСЕЛЕНИЕТО ДО 5000000ЧОВЕКА НА ЗЕМЯТА, ДА ВИДЯТ , ЧЕ НЯМАТ НИКАКЪВ ШАНС В ТОВА НАЧИНАНИЕ И КОЛКО НАЗАД СА В ЕВОЛЮЦИОННО ОТНОШЕНИЕ-ИЗЧЕЗВАЩ ПОДВИД!!!
Ева
От тази статия се просълзявам!
Питате ме за име ? Добрее, Бик Със Виме ... става
...да попитам аз кой е тоя фотограф дето вървя и снима кучето вместо да се погрижи веднага за детето ? Като видя какво става и извади обектива ли ? Живота по новините не е като живота сред низините. Защо всички живота си искат да видят през новините ? Че от истински заболява нещо в гърдите, пък новините ... ги угасваме и се почесваме по ... хайде сега да видим кой ще се сети за римата ... думата дето става е 'слабините'
Oleg
Гледаш го - куче, а в очите - човек! Гледаш го - човек, а иначе - куче.....
Виж още отзиви
Коментирай
loading...