🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до Звездни любимци

Бийст, прочутият любимец на създателя на фейсбук Марк Зукърбърг

Знаете ли кой е приоритет номер 2 на Марк Зукърбърг след Facebook? Според неговата съпруга Присила Чан това е кучето му!

Домашният любимец на Марк и Присила се казва Бийст (от англ. "звяр") и е от породата пули, наречена още унгарско овчарско куче (унгарска овчарка). То е бяло на цвят с дълга гъста козина, която има специално покритие, непропускащо вода.

Едва ли някой ще се учуди от факта, че Бийст вече си има собствена фейсбук страница, както и близо 2 милиона почитатели.

Това го нарежда на челна позиция не само сред звездните домашни любимци, но и сред най - популярните животни в социалната мрежа.

Въпреки че стопанинът му притежава над 13 милиарда долара, той обожава да се грижи за своето куче, като неведнъж е запечатван от камерите на папараци, докато чисти след него по време на разходка.

Когато излиза със своя домашен любимец, Зукърбърг е облечен с най - обикновени спортни дрехи и маратонки, без да демонстрира по никакъв начин внушителното си материално положение.

Това за пореден път доказва отговорното му отношение към отглеждането на любимото куче. Излизайки навън с Бийст, той не е нищо повече от стопанин, извел кучето си на разходка. Според неговата съпруга това са едни от малкото моменти за Марк, в които той може да бъде себе си.

Любимецът на създателя на фейсбук е роден на 10 януари 2012 година. През тези години Бийст се радва на любовта и грижите не само на Марк, но и на Присила. Ето какво казва тя за него:

"Той е толкова умен, че знае наизуст дневния си график. Освен това, редовно има "извънкласна дейност". Бийст се занимава с пастирство, като работи със стада овце. Това е привично за породата му. Бих казала, че е много талантлив и се справя наистина добре!"

Само няколко погледа върху кадрите със запечатани моменти, които са прекарали заедно прочутото семейство и техния домашен любимец, са достатъчни, за да забележите любовта, която цари между трима им.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 3 оценки
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

2. Пожарогасители
Леле голям дзвер :) Beast (в превод "Звяр") http://gibko-9.com/
1. Вера Александрова
Да харесва ми всичко което е свързано с животни Обичам ги много радвам се и помагам когато някое животно е изпаднало в беда Радвам се че като мен има хиляди Никога не тормози животно то иска от теб малко любов малко човещина
Виж още отзиви
Коментирай
loading...