Назад до Общи

Могат ли кучето/котката да спят в леглото ви?

В много домове дебата за това дали да се допускат домашните любимци на леглото отдавна е приключил и то в полза на домашните любимци.

Доказателството за това може да се намери на пазара, който е пълен с всевъзможни аксесоари, които да помагат на котките и кучетата да спят в леглото ви и да го пазят по - чисто.

Тази тенденция обаче не се спазва от всички. Според много хора допускането на домашните любимци до леглото е една от причините за това много хора да имат проблеми със съня.

Ако имате проблеми със съня може би е добре да помислите за това да осигурите легълце на домашния си любимец и да оставете леглото само за себе си.

Къде трябва да спи кучетоАко страдате от алергии или домашния ви любимец има поведенчески проблеми също е добре да не му давате да спи в леглото ви.

В останалите случаи няма проблеми да споделите леглото си с любимото четириного стига и на вас и на него да ви е комфортно и да имате достатъчно място.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

4. Анонимен
Ne mi beshe hich daje konfortno da spq s nego,no tolkova go obichah,che pochti nisto ne mu otkazvah!ne znam,no na mene nisto mo nqmashe ot sujitelstvoto ni,na nego..susto!
3. к
Не бива и да се пренебрегва и това,че всяка минута на кучето ви в леглото отслабва лидерската ви позиция и хапването няма да е единственият ви проблем.
2. д-р БауБау
До 1. - в такъв случай сами може да си направите извода колко "силна" е връзката ви с кучето и дали въобще е безопасно да стои заедно с вас!
1.
А ако започне да ме хапе
Виж още отзиви
Коментирай
loading...