🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до Кучета

Предимства на училището за кучета

Обучителните класове за кучета набират все по - голяма популярност. Записването в обучителен клас е разход, който много стопани не могат да си позволят, дори да желаят това.

Независимо от това обаче понякога той е задължителен, ако искате да съжителствате нормално с кучето си.

Ето някои от основните предимства при записването в обучителен клас:

Лидерство

Обучението за послушание ще ви научи как да отстоявате лидерската си позиция над вашето куче. Вие трябва да поемете контрола и отговорността за него. То винаги трябва да ви слуша.

Ако съзнателно се изразявате като лидер ще ви бъде много по-лесно да контролирате кучето си. Лидерството е от решаващо значение при всички породи кучета.

Основни команди

Един обучителен клас ще научи кучето ви да спазва основните команди, като например: "стой", "седни", "легни" и др. Това са основите на едно последващо обучение и научаването на по - сложни команди.

Ухапване и лай

Агресивно кучеУхапванията и прекомерния лай са често срещан проблем при кучетата напоследък и доста стопани не успяват да се справят с тях.  Обучителните класове могат да помогнат за разрешаването на тези проблеми.

Трябва да обърнете много голямо внимание, ако кучето ви има навик да хапе, тъй като това поведение може да бъде много опасно.

За предпочитане е да се справите с този проблем още докато кучето е малко, на възраст от 8 до 14 седмици.

Разходки

Училища за кучетаНеобучените кучета имат лошия навик да бъдат прекалено доминиращи, когато биват извеждани на разходки. Те често се дърпат и ходят, където си поискат.

Реагират агресивно, когато покрай тях преминават други кучета или превозни средства. Обучителните класове са чудесен начин да се справите с тези проблеми.

Обучителните класове оказват най - силно влияние на младите кучета, когато те са под 1 година. Доброто обучение на кучетата докато са още малки може да ви спести много неприятности в последствие.

Как да обучите кучето си на добри обноски в дома?

Професионално обучение за кучетаЕдин обучителен клас е успешен само, когато наученото от него се приложи успешно в домашна среда. Кучето ви може да е научило много неща там, но ако не можете да ги приложите в домашна среда всички усилия ще са били напразни.

Всичко научено от кучето в обучителния клас трябва да бъде успешно пренесено и в дома ви!

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

1. Анонимен
Не прашаите кучетата на пансион. Те там се учат да се подчиняват на треньора,не на вас.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...