Назад до У нас

Търсят се доброволци за помощ в малък котешки приют

Търсят се хора, които обичат котките и имат възможността да посветят част от свободното си време на доброволната грижа за тях. Любителите на тези пухкави създания ще могат да помагат в новосъздадения малък приют за котки, намиращ се в Пловдив, на булевард "Дунав".

Организаторите на благородната инициатива биха посрещнали всеки, който има желание да се включи в дългосрочен план. Ето какво гласи техният апел:

"iCat Rescue е страхотно местенце за котета в беда, създадено и поддържано с много любов от група доброволци в Пловдив. Мини приютът е временна квартира, в която спасените от улицата, ранени, отровени или изоставени мъничета живеят, докато оздравеят и очакват новото си семейство. Екипът обаче също е мини и не достигат ръце за ежедневните грижи.

Включи се в отбора и помагай за:

  • почистване, хранене и игри с котаците;
  • транспортиране и водене на прегледи във ветеринарна клиника;
  • търсене на временни приемни стопани за болни или все още възстановяващи се муцунки;
  • разговори с потенциални осиновители;
  • администриране на страницата във Facebook."

Всеки, който може да се ангажира според собственото си свободно време и в дългосрочен план, е добре дошъл!

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

5.
Телевон,за,враска
4. д-р БауБау
До 3. Любомир - тъй като е достигнат максимален брой от доброволци за каузата, от iCatRescue призовават всеки желаещ да се включи в каузата на техните колеги: https://timeheroes.org/bg/cat-house/bezdomni-kotki-plovdiv
3. Любомир
А някакъв телефон за връзка може ли някой да ми даде?
2. д-р БауБау
До 1. Gosho - можем да Ви предоставим линк към Фейсбук страницата на каузата. Моля, пишете им съобщение относно проявеното желание от Ваша страна. Те ще Ви отговорят при първа възможност. Благодарим Ви за отзивчивостта и Ви пожелаваме успех във всичко добро! https://www.facebook.com/iCatRescue
1. Gosho
Никви координати
Виж още отзиви
Коментирай
loading...