🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 Български легла за домашни любимци - 100% Ранфорс
Назад до У нас

Неизвестен извършител поставя смъртоносна стръв за бездомни животни в Ботевград

Съвестни граждани в Ботевград са сигнализирали компетентните институции и обществеността за смъртоносна примамка, която разпръсната в парка около църквата "Успение на Пресвета Богородица".

Става въпрос за парченца месо, в които са поставени пирони. Според гражданите подали сигнала примамката с пирони е предназначена за бездомните кучета, които се навъртат в района.

"Няма съмнение, че деянието е умишлено, а зад него стои много жесток човек. Пироните са предназначени да разкъсат червата на животното, което погълне парченцата месо. Това ще доведе до бавна и мъчителна смърт.

В този район много хора разхождат и своите домашни любимци. В парка играят и много деца, което означава, че те също могат да станат жертви на коварната примамка." - споделя гражданин свидетел на инцидента.

След като попаднали на смъртоносната примамка, хората събрали парченцата месо с пирони и подали сигнал до общинска дирекция "Сигурност и обществен ред". Снимката по - горе е предоставена като доказателство за злосторното деяние.

Надяваме се извършителя на това подло деяние да бъде заловен и най - важното -  никой да не пострада от смъртоносната му примамка.

Снимка: www.botevgrad.com

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

1. Бастет
Да умре той дано
Виж още отзиви
Коментирай
loading...