🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до По света

Арнолд Шварценегер и Джеймс Камерън излязоха с призив към всички хора за отказване от месото

Прочутият екшън актьор и политик Арнолд Шварценегер и режисьорът Джеймс Камерън се обединиха под обща кауза. Те излязоха с призив към всички хора за отказване на месото.

Арнолд заявява, че по съвет на лекарите, които се грижат за здравето му, значително е намалил консумацията на животински продукти.

"Постепенно отписвам изцяло месото от менюто си и трябва да ви кажа, че отново се чувствам фантастично", споделя звездата от широкия екран.

Шварценегер пожелава да стане част от кампания на китайското правителство, посветена на намаляване консумацията на месо с цел подобряване здравословното състояние на хората.

Актьорът говори относно обработката на месото и отрицателното влияние, което оказва тя върху околната среда. Той отправя своите призиви към хората да не консумират животински продукти поне веднъж или два пъти през седмицата.

"В Китай се опитват да понижат яденето на месо с 50%. Ние трябва да уважаваме това и да се опитваме също да го спазим. Това е лидерска позиция, която ще доведе до много добри резултати за цялостното благосъстояние на хората", допълва от своя страна режисьорът Джеймс Камерън.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 4 оценки
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

Коментирай
loading...