🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 Български легла за домашни любимци - 100% Ранфорс
Назад до По света

Гигантски алигатор се разхожда на голф игрище във Флорида

Посетителите на голф клуб "Myakka Pines" в Инглууд, Флорида бяха изненадани, когато на игрището им най - спокойно и безцеремонно се разходи един 4-метров алигатор.

Огромното влечуго се появило на голф игрището миналата седмица, съобщава New York Daily News и най - спокойно се е придвижвало по поляните от едно езерце в друго.

Във Фейсбук страницата на голф клуба бяха качени снимки на "натрапника", които бързо се разпространиха и за кратко време бяха споделени над 6000 пъти.

Много хора видели снимките не могат да повярват, че алигатора е реален. Появиха се спекулации, че снимките са направени с фотошоп или човек е облякъл костюм на алигатор. Местните хора обаче заявяват, че из блатата около тях наистина живеят подобни "чудовища".

В отговор на нападките те започнаха да качват в мрежата снимки на алигатори около собствените им дворове, за да докажат, че във Флорида наистина се срещат такива огромни влечуги. Алигатора, който предизвика този голям медиен интерес, дори не е най - големият алигатор, който собствениците и посетителите на клуба са виждали.

Мениджъра на клуба, Мики Зада, разкри пред New York Daily News, че на територията на клуба до скоро е живял 4.5-метров алигатор. Той е бил "член на клуба", без да си плаща таксата почти 10 години. Местните го наричали "Големият Джордж", но наскоро е починал.

Зада споделя още, че такива големи алигатори не са необичайна гледка в този край на Америка. Те обаче по никакъв начин не притесняват хората, стига да стоят на достатъчно голямо разстояние от тях и да не ги дразнят умишлено.

Рейтинг:
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

Коментирай
loading...