🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до У нас

Добри хора от Казанлък се грижат за пострадали животни

Благородно семейство от Казанлък е изградило истински приют за пострадали животни във вилната зона на града, съобщава БНТ.

Ивелина и Румен Недкови обичат много животните и единодушно са решили да направят този приют, в който да се грижат за кучета и котки, жертва на катастрофи, домашно насилие или болести.

Всичките разходи необходими за гледането на животните, като храна, лечение, обезпаразитяване и др. се поемат от семейството.

Ивелина споделя пред репортерите на БНТ, че около 50% от семейният бюджет отива за животните. Това обаче по - никакъв начин не ги притеснява, защото за семейство Недкови парите не са най - важното нещо на този свят.

Семейството е взело присърце своята мисия и не пести средства и свободно време, за да се грижи за животните изпаднали в беда. Помага им и малката им дъщеричка Рая, която също като своите родители изпитва голяма обич към животните.

Животните в приюта са обезпаразитени и чипирани и всеки, който иска да помогне може да си осинови някое от тях. Ивелина споделя, че има случаи на осиновени осакатели или болни кучета и котки, но засега те са главно от чужденци. Тя призовава и българите да отворят сърцата си и да дадат шанс на едно такова животно, защото според нея няма нищо по - ценно от благодарността в очите им.

Рейтинг:
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

5. д-р БауБау
До 4. Анонимен - единствените координати, с които разполагаме са фейсбук профилите на семейство Недкови. https://www.facebook.com/ivelina.nedkova.50?ref=ts&fref=ts https://www.facebook.com/rumen.nedkov?fref=ts
4. Анонимен
Бих искала да получа адрес за да мога да ги посетя !!!/???
3. д-р БауБау
https://www.facebook.com/ivelina.nedkova.50?ref=ts&fref=ts https://www.facebook.com/rumen.nedkov?fref=ts
2. nikolai nikolov
0877580018 speshno e
1.
nqkoi moje li da dade poveche info edno kuche se nujdae ot hora kato tqh
Виж още отзиви
Коментирай
loading...