Назад до Морски обитатели

Духът на делфините

Делфините са въплъщение на ангелските светове на тази планета. Те носят съобщенията на любовта от тези ангелски светове.

Просто трябва да съзерцаваме делфин, за да усетим как тяхната енергия пулсира навън и запалва ангелското съзнание вътре в нас.

Чувствителната интелигентност

Делфините имат репутацията на невероятно интелигентни животни. Те не разчитат на умствена интелигентност, а по - скоро са олицетворение на „чувствителната интелигентност". Сякаш са от друга планета.

Запазили са един от най - важните дарове по пътя към Издигането – Любов и Съпричастност. Делфините не съдят никой и не търсят отмъщение за всички злини, нанесени им от хората, поради алчност и егоизъм. Те са безусловни, истински чувстващи същества.

Те излъчват една невинност, базирана на абсолютното доверие, където всички същества се зачитат като едно и понятия като алчност, егоизъм и предателство не съществуват. Невинността на делфините ги прави по - еволюирали същества от хората, защото тяхното естествено състояние на съществуване са светове, които са копнеж на всеки човек, търсещ духовно израстване.

Въплътени Ангели

Защо делфините помагат на хоратаВсеки е чувал за многобройните истории за делфини, които спасяват хора от удавяне или от нападение на акула. В природата няма друг подобен случай на свободно диво животно, което да е толкова отдадено в помощта си към нас хората.

Те нямат причина да ни помагат, но тяхната цел е много по - дълбока, отколкото осъзнаваме и те не могат да си затворят очите за тези неща.

Това обаче, което най - много ги различава от нас хората е тяхната енергия, която е символ на светлината, мост между световете, от който се нуждаем толкова много в съвремието.

Комуникация между душите

Делфините обичат хоратаКогато се докоснете до душата на делфин, ще усетите върховен израз на общото съзнание. Мислите идват като издигаща се енергия от кладенеца на божественото. Чувствителната интелигентност на делфините е като неуловима мъгла, която се изплъзва от хватката на всичко друго, освен абсолютното отдаване на божественото. Това е общуване на душата, което пътува на звуковите вълни на божественото съзнание.

Ако чувствате любов и съчувствие към делфините, изразете чувствата си с цялото си сърце, защото тези невероятни животни държат важен ключ за еволюцията. Те са наши братя и сестри изпратени като пратеници, за да подпомогнат нашето издигане към по - високите нива на съзнанието.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

Коментирай
loading...