Назад до У нас

Нови случаи на натровени животни, този път във Варна

Фейсбук страницата на организацията Animal Hope Bulgaria – Varna алармира, че има натровени бездомни животни и домашни любимци в кв. "Кайсиева градина" в морската столица.

Неустановено за сега лице е разпръсквало из улиците и градинките сварен свински дроб смесен с антифриз и по този начин привличал всички животинки в квартала.

Очевидци разказват как животните са се гърчели в страшни мъки, след като погълнат месо премесено с отровата. Някои животни са намерени в живи, но в тежко състояние и са откарани от граждани в близките ветеринарни клиники.

Жителите на квартала са много притеснени, тъй като на отровното месо може да попадне и някое дете и призовават всички да бъдат нащрек, когато преминават през този район.

Една от живущите в Кайсиева градина е написала на фейсбук страницата на Animal Hope Bulgaria – Varna, че това е само началото и че подозира кой може да е извършел това престъпление.

Според нея в квартала им има един човек, който е много агресивен към животните и дори е стрелял по тях с пушка. Тя призовава своите съграждани да бъдат внимателни и да пазят домашните си любимци, докато виновника не бъде хванат и не си получи заслуженото.

Умоляват се всички, които имат някаква информация за извършителя на тази жестокост да се обърнат към най - близкото полицейско управление.

*Още по темата: ТУК

Рейтинг:

Свързани продукти

Отзиви

Ева
Като прочетох тази статия се сетих за историята на колито на майка ми
Коментирай
loading...