Назад до Общи

Полезна информаця за търсенето на животни / хора - онлайн

При хората, онлайн запознанството е трудна работа. Намирането на половинка в интернет обаче е много по - трудно, отколкото намирането на домашен любимец.

В Интернет пространството има много повече хора, които търсят своят партньор, отколкото животни, търсещи любов и дом.

Как може тогава намирането на подходящото животно да е много по - лесно, отколкото на подходящия човек?

Въз основа на проучвания на общественото мнение на хора, които търсят домашен любимец и хора, които търсят партньор могат да се направят някои заключения, които може да са ви от полза:

Като цяло повечето хора приемат интернет запознанствата за нещо грозно и дори извратено. Въпреки това много хора признават, че са намерили своята половинка в мрежата.

***

Избора на домашен любимец онлайн може да бъде нещо наистина много забавно. Когато си избирате домашен любимец вие избирате от прекрасни животни във всички категории.

Няма ограничения за възраст, цвят на косата, доходи или начин на живот. Вие сте свободен в избора си и когато срещнете подходящия домашен любимец вие сте готов да го приемете завинаги в дома си.

***

Искам кучеШансовете не са във ваша полза, когато става въпрос за човешки взаимоотношения. Обикновено когато си търсите половинка в Интернет е малко вероятно да намерите подходящия човек веднага.

Обикновено вие се концентрирате върху тесен кръг от хора, които отговарят поне на базовите ви изисквания. След това се опитвате да установите контакт с тези хора, но често оставате разочаровани.

Започвате да правите компромиси със себе си и накрая стигате до унижението на слепите срещи.

***

Основяване на кучеМного малко домашни животни ще ви гледат с недоверие, когато се запознавате с тях. Веднага след като са във ваше присъствие животните ви заливат с изобилие от очарование и наивност.

За съжаление хората гледат много по - комплексирано на нещата, когато се срещат. Това се дължи на нашето егоистично непокорство и невротизъм. Дори това, което ни определя най - много, като нашата мъжественост или женственост е много вероятно да не отговори на очакванията, които сме имали.

***

Животните никога не лъжат – разбира се има някои интернет страници, които дават подвеждаща информация, относно домашните любимци, но повечето реномирани сайтове са си изградили солидна репутация.

Онлайн търсене на животниВ действителност повечето хора, които продават животни целят да намерят най - добрият дом за тях, а това по правило изисква абсолютна честност.

При хората това не е точно така. Хората често преувеличават, когато се описват в Интернет и точно от това са породени разочарованията след първата среща.

***

Онлайн търсене на кучеКогато се поема ангажимент за осиновяване на животно той рядко се нарушава. По презумция осиновяването на животни се смята за нещо, което е за цял живот. Не така стоят нещата с човешките взаимоотношения от онлайн срещи. Проблема е, че в повечето случаи хората търсещи онлайн срещи целят просто да задоволят първичните си нужди.

Връзките, които се създават с животните осиновени онлайн са много по - дълбоки и истински. Хората са склонни да се сприятеляват повече със своите домашни любимци, отколкото с други човешки същества.

Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...