🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до У нас

Празник за деца и кучета ще зарадва децата на Стара Загора на 5-ти октомври

На 5-ти октомври, деца и кучета ще се забавляват и ще спортуват заедно, по време на традиционния празник на СНЦ "За Хората и Животните" в чест на Деня на Стара Загора. Началото е точно в 17:00ч!

В програмата са включени демонстрации на обучени кучета и възпитаници на Кучешко училище – Кучилище, които ще покажат, че да се спортува с домашният любимец е забавно, много приятно и възпитава добри стопани и послушни кучета.

Организаторите са подготвили забавни игри за деца и четириноги и конкурс „Моят прекрасен домашен любимец", като участието е напълно безплатно и ще носи награди. Записването на участниците стартира от 16:45 на място в парк „Зелен клин".

В програмата ще се включат с танцови и вокални изпълнения талантливите възпитаници на ДЮССИ „Аллегра" .

Ако все още не сте си взели куче, можете да си осиновите на празника! Общински приют за безстопанствени животни ще покаже някои от милите си дружелюбни обитатели, готови веднага да зарадват нечий дом.

Основният акцент на празниците е да възпитава добри и отговорни стопани, като това включва и поддържане на изрядни документи на домашните любимци.

За втори пореден път, Община Стара Загора ще участва с изнесено бюро за регистрация. Ще имате възможност на място да издадете административен паспорт на вашето куче. За целта носете 2 снимки паспортен формат, ветеринарният паспорт и 24 лв., като наполовина плащат собствениците на кастрирани кучета - 12лв.

На същото място, със съдействието на ОДБХ - Стара Загора ще можете да проверите дали данните от чипа и паспорта на вашето куче са изрядни и да заверите паспорта му с подпис и печат срещу 2лв. Служител на агенцията ще бъде на разположение за всички ваши въпроси!

И не пропускаме полезната за стопаните част – в станалата традиция вече инфо зона, ще получите съвети за здравето, храненето и правилното отглеждане на вашето куче от ветеринарни специалисти.

Празникът се провежда за шести пореден път и ще очаква всички желаещи малчугани и техните любимци на 5-ти октомври от 17:00ч. в парк „Зелен клин".

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

Коментирай
loading...