Назад до У нас

Заповядайте на 2 юли в Пловдив за инициативата в помощ на бездомните животни "Пусни хвърчило, подай лапа"

За втора поредна година се организира събитието "Пусни хвърчило, подай лапа" от Ротаракт клуб Пловдив - Филипопол, съвместно с доброволческа фондация за защита на животните Animal Hope Bulgaria - Plovdiv и Интеракт клуб Пловдив - Филипопол.

На 2 юли 2016 година, събота, от 10 часа в парка под Младежкия хълм в Пловдив ще се състои благотворителна инициатива в помощ на бездомните животни в града.

Хвърчилото - носител на послание и мечти. Забавлението, познато от детството, днес се преражда като посланик на надеждата за едни от най - онеправданите и често незабележими, но многобройни обитатели на нашия град - бездомните животни.

Инициативата "Пусни хвърчило, подай лапа!" ще включва workshop за направа на хвърчила, рисунка на хвърчило, състезания за най - красиво хвърчило и най - дълъг полет, в които всеки желаещ ще може да се включи срещу символична такса за участие.

Очакват ви много приятни изненади, музика и незабравими емоции, а специални гости на събитието ще бъдат невероятните кученца от приюта на Animal Hope Bulgaria - Plovdiv.

Заповядайте и носете със себе си добро настроение и хвърчило, а ако нямате - ние ще ви предложим! Да подадем ръка на животните в нужда!

Повече информация за събитието ще намерите ТУК.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Свързани продукти

"Trixie" - Легло за кола
127.31
лв
+ подарък изненада
Чанта за пренасяне
42.60
лв
изненада при поръчка над 60 лв
Транспортни чанти Trotter от Savic Белгия
39.75
лв
+ подарък изненада изненада при поръчка над 60 лв

Отзиви

Коментирай
loading...