🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до У нас

Природозащитници изграждат приют за бездомни кучета и котки в село Мало Конаре

Галя и Ани са две млади майки от Пазарджик, които освен да се грижат за малките си дечица са решили да се грижат и за бездомни кучета и котки.

Младите дами са природозащитнички и в приюта им в пазарджишкото село Мало Конаре вече са настанени над 50 бездомни четириноги.

Отглеждането на толкова много животни обаче е скъпо начинание и изисква много средства, с които двете дами в момента не разполагат.

Помещението, в което се намира приюта е наето от тях преди няколко месеца и за това кратко време вече 24 кучета и 14 котки от приюта са намерили своите нови любящи стопани.

Всички обитатели на приюта са преминали през ветеринарна клиника, ваксинирани са и обезпаразитени. Много от животните са били в лошо физическо състояние и се е наложило да бъдат лекувани.

Ани и Галя са създали собствена неправителствена организация и са започнали сами да изграждат клетки за кучета. Техните мечти са всички обитатели на приюта един ден да си намерят семейства. Очакват и други любители на животни да им помогнат финансово, защото в противен случай ще бъдат принудени да затворят приюта.

Снимка: youlikeonline.com

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

1. Бастет
Поклон пред тези дами.Изключително хуманно в днешното скъпо и жестоко време.Браво мили дами.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...