🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до У нас

Азис сърдечно призова всички хора да дават вода на бездомните животни по улиците

През летните месеци не само ние страдаме от високите температури навън, но и нашите домашни любимци. За разлика от тях обаче, бездомните животни, които живеят само на улицата, обикновено нямат достъп до хладни помещения, прясна вода, нито пък храна.

Ето защо е важно ние да проявим състрадание и да се погрижим за тях, като поне поставим панички с прясна вода на сенчестите места, които кучетата и котките често посещават в жегата.

Един човек, който в случая използва популярността си по най - добрия начин, публикува в социалните мрежи снимка със специален призив към всички хора, за да ни напомни да го направим. Този човек се казва Азис. Вижте какво пише той на Facebook-страницата си като коментар към показателната снимка, на която той самият дава вода на бездомно куче:

"Сипете им водичка. Не ги подминавайте! Ако нямате чинийка, сипете в шепичката си и им подайте, без да се страхувате. Те няма да ви направят нищо лошо! На тях им е адски горещо, но няма на кого да кажат!"

Ние също заставаме зад призива на известния артист и най - вече добър човек. Нека всички проявим такава хуманност и обърнем внимание на онеправданите душици около нас, които не се нуждаят от нищо повече, освен от нашата любов!

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 3 оценки
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

1. Бастет
Браво
Виж още отзиви
Коментирай
loading...