Назад до По света

Супермаркет въведе колички с място за домашните любимци на клиентите

В италианския град Луино има един различен супермаркет, който позволява на клиентите да пазаруват заедно със своите домашни любимци, въвеждайки специални колички с място за тях. Така кучетата могат да се возят, докато техните стопани избират какво да си купят.

Управителят на магазина забелязва как всички хора оставят домашните си любимци да чакат вързани навън и се притесняват за тях, докато са в магазина. Това го кара да измисли решение, което ще направи стопаните по - спокойни, а кучетата по - щастливи.

И ето че се ражда идеята за създаване на количка, която позволява животните да придружават собствениците си вътре в супермаркета. Това решение също така помага на клиентите да не оставят своите кучета в нагорещения си автомобил на паркинга.

Към количките е добавен специален раздел с твърдо дъно. По този начин кучетата могат да се возят в изправено или седнало положение. Единственото изискване за животните да бъдат вътре в магазина е да стоят в количката през цялото време.

До момента не е имало никакъв проблем с това правило, защото когато започнат да се возят, те се успокояват и наблюдават съвсем кротко пазаруването.

Персоналът на супермаркета споделя, че хората наистина оценяват инициативата. Тя е станала толкова популярна, че се мисли за разширяване на идеята за други магазини от същата верига в други градове. Освен това те се надяват, че това ще се превърне в международна практика.

Рейтинг:
4.7/5 на базата на 13 оценки
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Свързани продукти

Купа Везна - Цветна
75.50
лв
+ подарък изненада

Отзиви

Изи
Надявам се и тук да стане така.По тази логика не трябва да пускат и болните човеци в магазините,ако някой е грипосан ще зарази сумати народ.Щом има кучето чип и си плащаме даньк за кучето имаме право да влизаме навсякьде.
Неди
И аз искам да пазарувам с моето куче!!!
дара
дано и тук да стане така
Джой
Даниела,вземи се обезпаразити,ето хората ти го казват,опасна си за нашите любимци!!!!!!
Джой
С две ръце съм за и у нас да стане така
Виж още отзиви
Коментирай
loading...