Назад до У нас

Благотворителна акция за бездомни животни „Пусни хвърчило, подай лапа“ ще се състои на 4 юли в Пловдив

Кампанията с благотворителна цел „Пусни хвърчило, подай лапа“, подкрепяща бездомните животни, ще започне в 10 часа сутринта на 4 юли 2015 година, събота.

Мястото на провеждане е паркът под Младежкия хълм в Пловдив.

Благородното дело е съвместна инициатива на доброволческа фондация за защита на животните Animal Hope Bulgaria – Пловдив, Интеракт клуб Пловдив – Филипопол и Ротаракт клуб Пловдив – Филипопол.

Като посланик на надеждата ще бъде възродена играчката, позната от детството ни - хвърчилото. То е символ на надеждата за едни често незабележими и онеправдани, но многобройни обитатели на градовете – бездомните животни.

Акцията „Пусни хвърчило, подай лапа“ ще се изразява в състезания за най-дълъг полет и най-красиво хвърчило, както и workshop за изработка на хвърчила, в които всеки, който иска, ще може да се включи срещу минимална такса за участие.

Очакват ви музика, незабравими емоции и редица приятни изненади, а специални гости на инициативата ще бъдат сладките бездомни животинки от приюта на Animal Hope Bulgaria – Пловдив.

Вземете със себе си само добро настроение и хвърчило, а ако нямате такова, инициаторите ще ви предоставят. Нека заедно подадем ръка на животните, които се нуждаят!

Рейтинг:
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

Коментирай
loading...