Назад до По света

Жена влачи немска овчарка с колата си, за да я накаже

Жителката на руския град Новоросийск Светлана Я. е обвинена в проява на жестокост към кучето си. Причината за това е, че възрастната жена връзва беззащитното животно за колата си и го влачи по улиците на града.

Тя обяснява, че решава да накаже немската овчарка, след като изплашва малката й внучка.

По-късно се оказва, че Светлана не е истинската собственичка на кучето, а такъв е неин роднина.

"По искане на прокуратурата в Новоросийск е поведено наказателно дело срещу жената и нейния роднина", казва старши асистентът на прокурора по делото Антон Лопатин.

Ако наказателното дело отиде в съда, нарушителката ще бъде изправена пред глоба от 100 до 300 хиляди рубли, общественополезен труд до 480 часа или лишаване от свобода до 2 години.

В момента кучето се намира при своето приемно семейство в Новоросийск. То има множество фрактури по лапите и все още не може да ходи самостоятелно, но е извън опасност за живота.

Вижте записа от видеокамерите, които са запечатали случилото се.

Рейтинг:

Отзиви

Любител на немски овчарки
Аз също ще направя така!!!!!!! Що за жена е тая!!!! Ще и смажа физиономията с колата и!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Глупачка!!!!!!! Заслужава да стои до смърт в тоя затвор! !!!!! :( :( :(
просто я хващам за косата и както тя е направила с кучето,аз ще взема да поизмета всички улици там с нея,ама така като за начало и за разнообразие,иначе бих я била до смърт
Mnogos te pravi i az smqtam ce za takava jena i trabva 10 godini zatvor
анонимна
малко са и 2 години затвор
анонимна
Тая тъпанарка да се радва че не я познавам
Коментирай
loading...