🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до У нас

Спасителният център за диви животни към Зелени балкани ни отправя Коледно предизвикателство

Ако някога сте си задавали въпроса как минава един ден в Спасителния център за диви животни, то вече може да се сдобиете със съвсем правдоподобен отговор и то от първа ръка.

Всеки, който пожелае, ще има възможността да се погрижи за осояд, да нахрани пеликан или да се докосне до истинска сова.

Това не е приказка, а реалната Коледна кампания на Спасителния център за диви животни на природозащитното сдружение Зелени балкани.

Предизвикателството, което отправят активистите към любителите на дивата природа, цели да насърчи у тях желанието да участват дейно в спасяването и отглеждането на животните в центъра, пък било то и само за един ден.

По този начин хората ще добият представа за това кое животно как се храни, по колко пъти на ден яде и каква е храната му. Освен това, доброволците ще бъдат запознати с някои от тактиките за нахранване на птица, като сова например, която отказва да се храни, или пък как се лекува пострадало крило.

Тази коледна инициатива се нарича "Един ден за ранените диви животни" и ще даде възможност центърът да бъде посетен дори от цели семейства с деца.

Когато прекарате своя ден с дивите животни, на тръгване ще се сдобиете със специален колаж от снимки на най - запомнящите се ваши моменти в центъра.

Всичко това е посветено на опазването на дивата природа на България, чрез повишаване на информираността и съпричастността на хората към дейностите на природозащитниците.

Подробностите около коледния проект на Зелени балкани, включително и това как да участвате в него, може да намерите на тяхната интернет страница ТУК.

Рейтинг:
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

2. д-р БауБау
До 1. Анонимен - Подробностите около коледния проект на Зелени балкани, включително и това как да участвате в него, може да намерите на тяхната интернет страница: http://www.greenbalkans-wrbc.org/bg/Edin_den_za_ranenite_divi_zhivotni_Kolednata_kampaniya_na_Spasitelniya_tsentyr_za_divi_zhivotni-p1147
1. Анонимен
На коя дата ако може да ппопитам
Виж още отзиви
Коментирай
loading...