Назад до Възпаление на околоаналните жлези

Възпаление на околоаналните жлези

  1. Възпаление на околоаналните жлези
  2. Етиология и патогенеза на Възпаление на околоаналните жлези
  3. Клинични признаци при Възпаление на околоаналните жлези
  4. Диагноза, развой и прогноза на Възпаление на околоаналните жлези
  5. Лечение на Възпаление на околоаналните жлези

Диагноза, развой и прогноза на Възпаление на околоаналните жлези

Диагноза

Прогноза при възпаление на околоаналните жлезиТя се основава на наблюдаваните клинични признаци и най - вече на схванатия вървеж и появилия се сърбеж в аналната област на заболелите животни.

Развой и прогноза

В повечето случаи те са благоприятни при своевременното лекуване на заболелите животни.

Рейтинг:
4.3/5 на базата на 3 оценки

Свързани продукти

Отзиви

Ж
Въпрос: Здравейте.Имам чихуахуа на 3години.От известно време се схваща,след като е лежала .Това се случва за една -две крачки ,след това се оправя.Иначе тича,подвижна е.Въпросът ми е дали би могло да е заболяване на стави и е нужна спешна консултация или мога първоначално да давам някакви добавки и да започна диета ,тъй като тежи 3.500кг.Благодаря !
Искам да попитам , препоръчват ли се пилешките шийки за да не се възпальват аналнине жлези на кученца?
Маги
Здравейте, бихте ли споделили каква трябва да е диетата за да се предотврати честото изтискване на аналните жлези при малките кученца? Благодаря предварително!
Люси
Здравейте. Преди 2 седмици заведохме кучета да му премахнат зъбен камък с ултразвук (без приспиване) + къпане (за първи път за 3,5 години на чуждо място. Досега аз го къпех). Дойде хубаво миришещ, подстригали са го с машинката около дупето и пишоната. След преминаването на силна миризма на парфюм се появи една неприятна миризма, от дупето. Досега нямахме такъв проблем, засега не виждам някаква течност. Леко е подуто, но може така ми се стори - винаги е бил рошльо там... Какво ли може да бъде, да чакам ли още или да го водя на ветеринар?
Коментирай
loading...