🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до Лично с БауБау

Гълъбче с откъсната опашка, изложено на сигурна смърт, е спасено!

Мили приятели, с радост ви съобщаваме, че екип на baubau.bg заедно с нашите приятели от фондация "Дивите животни" успяхме да спасим живота на гълъбче с откъсната опашка, което намерихме на улицата в късните часове на деня.

Открихме ранената птица в близост до оживен булевард в състояние на шок.

За съжаление гълъбчето беше допълнително стресирано и съвсем обездвижено от ниските температури навън, както и от подминаващите го пешеходци. А така и не разбрахме какво му се е случило.

Веднага го прибрахме на топло, осигурихме му храна и вода. След това се свързахме с нашите приятели от фондация "Дивите животни". Те бяха така любезни да откликнат на призива ни и ни насочиха към ветеринарна клиника "Добро хрумване". Занесохме гълъбчето в клиниката, където получихме картонче с номер за новия див пациент (на снимката).

Благодарим на целия екип на "Дивите животни" и клиника "Добро хрумване", които се отнесоха изключително мило и сериозно към нашия случай! Те ни информираха, че занапред можем да следим историята на пострадалия ни пернат приятел дори на facebook страницата им чрез номерчето, с което го приеха.

Стискаме палци и вярваме, че е в най-добрите ръце! А всеки, който би желал да помогне за лечението и прехраната на всички спасени от фондацията животни, може да изпрати sms с текст DIVITE на номер 17 777.  Благодарим ви!

Aĸo и виe иcĸaтe дa дaдeтe глacнocт нa пoдoбeн пpoблeм или дa cпoдeлитe xyбaвa нoвинa, cвъpзaнa c живoтнитe, нe ce ĸoлeбaйтe дa ни пишeтe и дa ни изпpaтитe cнимĸи, a ниe щe пyблиĸyвaмe иcтopиитe ви в нaшaтa pyбpиĸa "Личнo c Бay Бay". 

Екипът на Национален зоопортал baubau.bg

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

Коментирай
loading...