🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до Лично с БауБау

Българско семейство слагат кутия за дарения на сватбата си и успяват да спасят не малко невинни животинки

Мислите, че в България не стават чудеса?! Сега ще се убедите, че това съвсем не е така!

Ще ви запознаем с една уникална история! История, която е за пример! Искаме да ви покажем, че добри хора има и у нас!

Младото семейство Желеви са от Стара Загора и решават в деня на своята сватба да сложат кутия за дарения и то не за кой да е, а за нуждаещи се животинки! Прекрасно, нали?!

Благодарение на добрината на всички хора, присъстващи на сватбата се събират цели 400 лв., с помощта на които са подпомогнати животни в беда от Animal Hope Bulgaria - Stara Zagora.

По - голямата част от сумата е използвана за лечението на кученце, което е било изоставено в клиника, тъй като е било болно. За радост, кученцето намира своето ново семейство и вече е в Германия. Казва се Марк и е един истински щастливец! Останалата част от парите ще се използват за най - нуждаещите се животинки от Animal Hope Bulgaria - Stara Zagora.

Това, което може в заключение да кажем е огромно Браво! Пожелаваме на младото семейство много здраве, сплотеност и още хиляди добри постъпки ...

***

Всеки, който желае да подкрепи с дарение (парично, храна, завивки, легълца и др.) може да го направи на PayPal: lulche@abv.bg или да пише на страничката на Animal Hope Bulgaria - Stara Zagora.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 4 оценки
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

Коментирай
loading...