🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до Лично с БауБау

Читател сигнализира за ужасяваща гледка - катерички, държани в клетки за забавление на туристите (снимки)

Наша читателка, Снежана Апостолова, ни изпрати тревожен сигнал от Копривщица за диви катерички, държани принудително в клетки. Прочетете писмото й и вижте снимките, които е направила.

Екипът на Бау Бау се обръща с призив към органите на реда, отговорни за спазването на Закона за защита на животните и разрешаването на този проблем.

"Приятели, преди няколко години отидохме до Копривщица и какво беше изумлението ми, когато на входа на града до едно заведение видях клетки с ... катерички!

Ей така, за забавление на туристите ... Скачаха като обезумели по телените мрежи - покъртителна гледка! Тези волни горски създания, на които бе отнет простора ...

Направих няколко снимки, всички са размазани по обясними причини. Силно се надявам те вече да не са там и хората да са разбрали, че това е престъпление.

А ако все още има катерички в клетка, моля сторете необходимото, за да бъдат върнати на свобода!"

Ако и вие искате да дадете гласност на подобен проблем или да споделите хубава новина, свързана с животните, не се колебайте да ни пишете и да ни изпратите снимки, а ние ще публикуваме историята ви в нашата рубрика "Лично с Бау Бау". Благодарим Ви!

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

1. Валентин
Пълна глупост.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...