🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до Котки

Как да превърнем малкото си жилище в рай за котки?

За да се чувстват добре, а и за да живеят здравословно, без риск от затлъстяване, домашните котки се нуждаят от пространство в жилището.

Това позволява на възрастните индивиди да се движат достатъчно, а на малките котета - да играят и да изразходват пълноценно енергията си.

Но как да им осигурим необходимото пространство, когато жилището ни е малко?


Предлагаме ви няколко интересни идеи, които не само ще направят дома ви по - функционален и удобен за домашния ви любимец, но и по никакъв начин няма да нарушат естетическия вид на интериора ви.

Чрез тези оригинални катерушки за котки ще осигурите и на себе си достатъчно спокойствие относно състоянието на собствените ви мебели, които вече няма да бъдат под прицела на палавите котета.

 

Разположете катерушките и драскалките за котки във високите части на стените. Това ще ви спести много място, тъй като по никакъв начин няма да отнема от оскъдното пространство по пода на стаята.

В същото време ще доставите удоволствие и комфорт на котката си, която обожава да бъде в ролята на наблюдател, следящ всичко от високо.

 

Може да вложите въображение и да разположите практичните катерушки не само в една, а във всички стаи на жилището си.

Не забравяйте да ги поставите така, че да имате възможност след време да ги коригирате според необходимостите на котката си.

Винаги се съобразявайте с това, че:

  • малките котета имат нужда предимно от занимателни катерушки за повече движение и игра
  • възрастните котки от своя страна се нуждаят от повече спокойствие и уединени местенца за почивка и сън

Ето така всяко малко жилище се превръща в истинско райско кътче за котките, без това да налага излишни ограничения на стопаните им.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

Коментирай
loading...