🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до Лично с БауБау

Една история за насилието над малки котенца от деца. Защо го правят?

Представяме ви една тъжна, но за съжаление, реална история ... Едва ли ще бъдете учудени от това, което ще прочетете, тъй като вероятно и вие самите сте били свидетели на подобно насилие.

Всички ние се питаме само едно - Защо? Нима сме толкова лоши като хора и нация ...

"Здравейте!!! Казвам се Радина на 25 год. от Стара Загора. Пиша ви, защото ми писна от хора без сърца!! Живея до голяма хранителна верига, където има много котки, които често когато имам възможност храня и галя. Снощи бях свидетел, а и участник в скандал!

Малко дете на около 7 - 8 годинки започна да гони и рита котките, които всяка вечер се събират пред входа на магазина! Не се стърпях и на третото коте, което е на не повече от 4 месеца, направих забележка: "Защо правиш така, не е хубаво?!"

В отговор майка му каза: "Защото му е кеф"!! След това започнаха словесни нападки и обиди от нейна страна, че било наказуемо да се хранят животни по улиците, че разнасяли болести и имало приюти за тях!! И още много обиди по мой адрес, че съм луда и т.н.

Искам да задам въпрос: Така ли трябва да възпитаваме децата си ??? НЕ МОЛЯ НИКОЙ ДА ОБИЧА ЖИВОТНИТЕ ПО УЛИЦИТЕ, НО МОЛЯ НЕ ГИ РИТАЙТЕ И НЕ УЧЕТЕ ДЕЦАТА СИ ДА ГО ПРАВЯТ!!!

Щом има закон да се наказват хората, които ги хранят, нека има и ЗАКОН, който да наказва тези, които ги РИТАТ и насилват! Това дете ходи на училище и ако някой по - голям го ритне или постъпи така и то се изплаши, както котките се плашат, тази майка няма да бъде щастлива нали?!!!

НЕКА УЧИМ ДЕЦАТА СИ НА ЧОВЕЧНОСТ, ДА НЕ СЕ РИТАТ ПОМЕЖДУ СИ И ДА НЕ РИТАТ ПО - МАЛКИ И БЕЗЗАЩИТНИ ЖИВОТНИ!!!"

Ако и вие искате да дадете гласност на подобен проблем или да споделите хубава новина, свързана с животните, не се колебайте да ни пишете и да ни изпратите снимки, а ние ще публикуваме историята ви в нашата рубрика "Лично с Бау Бау". Благодарим Ви!

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

7.
Малко лайно с тъпа майка
6.
Аз,много обичам животните и съм помагал на котки в беда,никога не се колебая да помогна на куче или котка в беда дори съм готов,да рискувам живота си,за да им помогна.много хора ги отминават когато те са в беда но на мен сърце не ми дава да го отмина.Хората трябва да обичат и да помагат на животните защото те са беззащитни,моля всички когато видят животно в беда да му помогнат.
5. бг. Закрила
Не само котките, но и кучетата по същия начин. Много молим за добросъвестност и проявяване на човечност към животните. Това, че са израстли на улицата, не означава, че са по - различни от родословните и породисти животни по развъдниците (не се обиждайте, но до някъде е така). Винаги можете да си вземете животинче от улицата. Познавам много хора, които от години са си осиновили и отглеждат бездомни животни, вече изглеждат като породистите. С добри грижи всяко животно ще израсте и ще се превърне в такова, в каквото искате! :)
4. бг. Закрила
Абсолютно съгласна съм с милата жена, чието сърце се е скарало на ония търтеи там дето са ритали животинчетата!!! Що за проклетници!!! Ама я!! Кеф му било!!! Я са хвърли от връх Мусала кат ти е кефа бе човек!!! Хора, които не обичат животните - не заслужават да живеят!!! Оказвам подкрепа да има ЗАКОН! И то не какъв, а най строгия! Имам още безкраааайни неща за казване, но нямам време. Дано хората с добро сърце се противопоставят на злите хора, нараняващи животни!
3.
Çovek koyto ne obiça jivotni ne obiça i sebepodobite
2.
Мен ме страх да ги пипам за да не ме одерат и мама неми дава но си и купувам пакетчета феликс.
1. 2005
magazinekarkta e prava
Виж още отзиви
Коментирай
loading...