🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 Български легла за домашни любимци - 100% Ранфорс
Назад до У нас

Регистрирайте кучето си сега, за да стане звезда в шоуто на Сизър Милан! Ето как...

Приятели, записването на български кучета, кандидати за участие в шоуто на Сизър Милан, е в разгара си!

Ето как да регистрирате своя любимец, ако искате да го видите на сцената в зала Арена Армеец на 23 март.

Единственото, което трябва да направите, е да попълните формата за регистрация ТУК! Добрата новина е, че всеки, който има билет за шоуто на Говорещия с кучета, може да участва в надпреварата.

Освен данните за кучето си, в бланката за попълване стопаните трябва да посочат дали домашният им любимец има някакъв поведенчески проблем и в какво се изразява той.

Самият Сизър Милан ще направи финалния подбор на четирикраките си приятели от цяла България, които са кандидати за негови партньори на сцената. Заедно с тях той ще демонстрира на живо своите уникални техники за създаване на спокойна и балансирана връзка между домашния любимец и неговия стопанин.

Освен това по време на шоуто всички ние ще научим лично от Говорещия с кучета как да се справим лесно с проблемите, които възникват във възпитанието и отглеждането на нашия четирикрак приятел.

Побързайте да си закупите билети за спектакъла в мрежата на Eventim и партньорите им в цялата страна - магазините Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, The Mall, ниво 0, Технополис.

Нека припомним, че европейската обиколка на Сизър Милан включва 11 страни и за наша огромна радост България попада между тях! Повече информация за това на какво ще станем свидетели на 23 март от 20 часа в зала Арена Армеец, както и какви са цените на билетите, вижте ТУК

За допълнителна информация: Радостина Ранова, тел: 0889 439 086

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

2. д-р БауБау
До 1. - Шоуто на 23 март в зала Арена Армеец започва в 20 часа. Билетите са пуснати в продажба на 5 август в мрежата на Eventim и техните партньори в цялата страна. Цената на един билет е от 59 до 145 лева, в зависимост от местоположението в залата. ВИП-местата са силно ограничени, така че желаещите да се доближат максимално до магията на Сизър Милън трябва да побързат да си осигурят билети възможно най - скоро!
1.
Колко лева билет?
Виж още отзиви
Коментирай
loading...